• images/slides/slide1.jpg
  • images/slides/slide2.jpg
  • images/slides/slide3.jpg
  • images/slides/slide4.jpg

Hoe worden vlaaien gemaakt

Hieronder ziet u een dia-show over hoe wij vlaaien maken, u kunt gebruik maken van de knoppen onderin om naar de volgende of vorige dia te gaan maar u kunt natuurlijk ook gewoon op afspelen klikken en genieten van de show.

Geen zin om een kleine presentatie te bekijken? Dan hebben wij hier een grotere versie voor u.

Bereiding van het deeg

pagina 1 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 1 van de 69

Bereiding van het deeg

pagina 2 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 2 van de 69

Bereiding van het deeg

pagina 3 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 3 van de 69

Bereiding van het deeg

pagina 4 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 4 van de 69

Bereiding van het deeg

pagina 5 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 5 van de 69

Bereiding van het deeg

pagina 6 van de 69

Het bereiden van het deeg: in de lege deegkuip komen de ingredienten. Deze ingredienten worden gemengd en gekneed tot een mooi glad deeg.

pagina 6 van de 69

Vulling

pagina 7 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 7 van de 69

Vulling

pagina 8 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 8 van de 69

Vulling

pagina 9 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 9 van de 69

Vulling

pagina 10 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 10 van de 69

Vulling

pagina 11 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 11 van de 69

Vulling

pagina 12 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 12 van de 69

Vulling

pagina 13 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 13 van de 69

Vulling

pagina 14 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 14 van de 69

Vulling

pagina 15 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 15 van de 69

Vulling

pagina 16 van de 69

Na het kneden komt het deeg op de vlaaienlijn, waar het wordt uitgerold tot een dunne plak. Deze dunne deegplak komt in de vlaai-pannen.

Hierin komen allerlei vullingen: banketbakkersroom, kersen, appel, abrikoos enz.

pagina 16 van de 69

Raster

pagina 17 van de 69

Over deze vulling komt nog een raster, of voor de kruimelvlaaien, de kruimels.

pagina 17 van de 69

Raster

pagina 18 van de 69

Over deze vulling komt nog een raster, of voor de kruimelvlaaien, de kruimels.

pagina 18 van de 69

Raster

pagina 19 van de 69

Over deze vulling komt nog een raster, of voor de kruimelvlaaien, de kruimels.

pagina 19 van de 69

Rijzen

pagina 20 van de 69

Voordat we kunnen bakken eerst nog even rijzen

pagina 20 van de 69

Rijzen

pagina 21 van de 69

Voordat we kunnen bakken eerst nog even rijzen

pagina 21 van de 69

Rijzen

pagina 22 van de 69

Voordat we kunnen bakken eerst nog even rijzen

pagina 22 van de 69

Koffietijd

pagina 23 van de 69

Dus tijd voor koffie...

pagina 23 van de 69

In de oven

pagina 24 van de 69

Nadat de vlaaien goed gerezen zijn, gaan ze de oven in.

pagina 24 van de 69

In de oven

pagina 25 van de 69

Nadat de vlaaien goed gerezen zijn, gaan ze de oven in.

pagina 25 van de 69

In de oven

pagina 26 van de 69

Nadat de vlaaien goed gerezen zijn, gaan ze de oven in.

pagina 26 van de 69

In de oven

pagina 27 van de 69

Nadat de vlaaien goed gerezen zijn, gaan ze de oven in.

pagina 27 van de 69

In de oven

pagina 28 van de 69

Nadat de vlaaien goed gerezen zijn, gaan ze de oven in.

pagina 28 van de 69

Uit de oven

pagina 29 van de 69

Na het bakken worden de vlaaien uit de pannen gehaald, lijkt misschien makkelijk maar niets is minder waar.

pagina 29 van de 69

Uit de oven

pagina 30 van de 69

Na het bakken worden de vlaaien uit de pannen gehaald, lijkt misschien makkelijk maar niets is minder waar.

pagina 30 van de 69

Uit de oven

pagina 31 van de 69

Na het bakken worden de vlaaien uit de pannen gehaald, lijkt misschien makkelijk maar niets is minder waar.

pagina 31 van de 69

Uit de oven

pagina 32 van de 69

Na het bakken worden de vlaaien uit de pannen gehaald, lijkt misschien makkelijk maar niets is minder waar.

pagina 32 van de 69

pagina 33 van de 69

Vanuit de pannen worden de vlaaien in rekjes gezet.

pagina 33 van de 69

pagina 34 van de 69

Vanuit de pannen worden de vlaaien in rekjes gezet.

pagina 34 van de 69

pagina 35 van de 69

Vanuit de pannen worden de vlaaien in rekjes gezet.

pagina 35 van de 69

pagina 36 van de 69

Vanuit de pannen worden de vlaaien in rekjes gezet.

pagina 36 van de 69

pagina 37 van de 69

Vanuit de pannen worden de vlaaien in rekjes gezet.

pagina 37 van de 69

Verdelen van de vlaaien

pagina 38 van de 69

Als alle vlaaien klaar zijn, gaan we de vlaaien verdelen: iedere klant krijgt wat hij of zij besteld heeft.

pagina 38 van de 69

Verdelen van de vlaaien

pagina 39 van de 69

Als alle vlaaien klaar zijn, gaan we de vlaaien verdelen: iedere klant krijgt wat hij of zij besteld heeft.

pagina 39 van de 69

Verdelen van de vlaaien

pagina 40 van de 69

Als alle vlaaien klaar zijn, gaan we de vlaaien verdelen: iedere klant krijgt wat hij of zij besteld heeft.

pagina 40 van de 69

Bezorging

pagina 41 van de 69

En het wordt ook naar de klanten toe gebracht.

pagina 41 van de 69

Bezorging

pagina 42 van de 69

En het wordt ook naar de klanten toe gebracht.

pagina 42 van de 69

Bezorging

pagina 43 van de 69

En het wordt ook naar de klanten toe gebracht.

pagina 43 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 44 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 44 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 45 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 45 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 46 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 46 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 47 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 47 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 48 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 48 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 49 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 49 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 50 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 50 van de 69

Luxe vlaaien

pagina 51 van de 69

Er zijn ook vlaaien gemaakt met alleen maar banketbakkersroom erin. Van deze vlaaien maken we de luxe vlaaien.

Met jam erop, met bavaroise erop, met slagroom, zonder slagroom alles is mogelijk.

pagina 51 van de 69

pagina 52 van de 69

Heerlijke vlaaien.

pagina 52 van de 69

pagina 53 van de 69

Heerlijke vlaaien.

pagina 53 van de 69

pagina 54 van de 69

Heerlijke vlaaien.

pagina 54 van de 69

Resultaat

pagina 55 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 55 van de 69

Resultaat

pagina 56 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 56 van de 69

Resultaat

pagina 57 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 57 van de 69

Resultaat

pagina 58 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 58 van de 69

Resultaat

pagina 59 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 59 van de 69

Resultaat

pagina 60 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 60 van de 69

Resultaat

pagina 61 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 61 van de 69

Resultaat

pagina 62 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 62 van de 69

Resultaat

pagina 63 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 63 van de 69

Resultaat

pagina 64 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 64 van de 69

Resultaat

pagina 65 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 65 van de 69

Resultaat

pagina 66 van de 69

En om u nog even lekker te maken de volgende beelden.

pagina 66 van de 69

pagina 67 van de 69

Een van onze geheimen is dat wij nog zelf onze vullingen koken. Zoals de rijst, de banketbakkersroom en de fruitvullingen.

pagina 67 van de 69

pagina 68 van de 69

Dit gebeurt in een ketel die zowel kan verwarmen als koelen.

pagina 68 van de 69

pagina 69 van de 69

We gebruiken nog dezelfde recepten als 60 jaar geleden.

Maar die gaan we niet vertellen.

pagina 69 van de 69

marmaris escort - marmaris bayan escort - marmaris escort bayan - marmaris escort - malatya escort - malatya bayan escort - malatya escort bayan - escort malatya - malatya escort - eskisehir escort - eskisehir bayan escort - eskisehir escort bayan - eskisehir escort - sex hikayeleri -